Functioneel en veilig

Onze ervaring met websites is dat een functionele website,  zonder al te veel opsmuk, de beste resultaten genereert. Naast het bouwen van degelijke, functionele websites, vinden we het belangrijk dat de websites veilig zijn, dus dat de websites gegarandeerd “in de lucht blijven” en dat de authenticiteit blijft gewaarborgd.

 

SSL-Certificaten

Miljoenen websites gebruiken SSL om hun internetverbinding te beveiligen. Dit is noodzakelijk voor onder andere financiële transacties, online aankopen, het versturen van persoonsgegevens, etc. Door SSL wordt de verzonden informatie niet leesbaar voor derden en blijft het dus vertrouwelijk.

Je herkent websites die gebruik maken van SSL aan de https:// in de adresbalk en het gesloten slotje. Ook bovenin deze pagina zie je het bekende slotje. Voor een SSL verbinding is altijd een SSL-certificaat noodzakelijk.

Bezoekers van een website met SSL weten dat de website veilig met hun gegevens omgaat en dat derden die niet kunnen “afluisteren”. De gegevens komen alleen bij de eigenaar van de website terecht. Het is, als het ware, een beveiligde tunnel tussen jouw computer en de website.

Websites van Pyramid Hosting worden altijd geleverd met gratis SSL certificaat.

 

Dat Geeft Vertrouwen!

Servers

De servers waarop de websites van Pyramid Hosting draaien, zijn van de beste kwaliteit en bevinden zich in het datacenter van BIT (Ede). Dit VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde datacenter, staat bekend om zijn professionaliteit en kwaliteit.

BIT is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening van BIT, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden.

bit ede

Support 

Klanten van Pyramid Hosting kunnen 24/7 bellen of mailen wanneer er ondersteuning nodig is. Ook na oplevering van jouw website blijven we actief betrokken!

Velen gingen je al voor

Inmiddels hebben al heel wat bedrijven hun weg naar Pyramid Hosting gevonden. Wil je ook een functionele, betrouwbare, veilige en goed vindbare website voor een scherpe prijs? Stuur dan een mail of bel ons.

logo's

domeinnamen geregistreerd

websites opgeleverd

jaar ervaring

logo

Toe aan een nieuwe website?