Laten we samen werken!

Pyramid Hosting heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites. De wens van de klant staat altijd centraal. Websites worden op maat gemaakt en zijn autoresponsive, dus automatisch aanpasbaar aan smartphones, tablets, desktops etc.

Alle door Pyramid Hosting gecreëerde websites zijn voorzien van gratis SSL-certificaat en meerdere e-mailadressen. We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.

Complete website

Wil je een complete website van Pyramid Hosting? Vraag om een vrijblijvende offerte. Geen foto’s? Dan maken we ze in onderling overleg.

Webhosting

Al vanaf € 14,99 per maand hosten we jouw website, inclusief onbeperkt aantal mailadressen en permanente updates.

Branding

Graag denken we met je mee over logo, bedrijfsnaam etc. We hebben de expertise in huis om jouw bedrijf succesvol in de markt te zetten. 

Sinds september 2019 ben ik begonnen met mijn kindercoachpraktijk. Mijn eerste stap was om een website te maken en samen met John van Pyramid Hosting is dat goed gelukt! In een prettige sfeer en goed overleg zijn mijn ideeën door Pyramid Hosting mooi weergegeven op mijn website. Mijn website stond snel online. De service is prima, ik kan altijd mijn vragen stellen en krijg heel snel een reactie. Daarnaast zijn de aanbevelingen om nog meer zichtbaar te zijn op internet ook goed. Pyramid Hosting denkt met je mee en is zeer aan te bevelen als je een website wilt hebben!”
Heleen Pereboom-Pauw

Directeur, Pauw Kindercoaching

Compleet aanbod

Ben je ZZP-er en heb je nog geen website of heb je wel een website maar krijg je onvoldoende bezoekers? Laat ons je ontzorgen zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Branding

We hebben alles in huis om jouw bedrijf te voorzien van de juiste uitstraling, zowel online als offline.

Web Design

Webdesign is onze passie. Vertel over jouw producten en diensten en wij zorgen voor een mooie en functionele online presentatie.

Search Engine Optimization

SEO kan hoogwaardige resultaten opleveren voor jouw bedrijf. Het SEO-pakket van Pyramid Hosting levert meer website-verkeer op en verhoogt de lead generation.

Werk samen met een team professionals

Wij staan voor je klaar

 

Samen bespreken we welke website het beste past bij jouw bedrijf of vereniging. Beschouw ons als je collega’s en versterk je bedrijf.

John maakt en onderhoudt de websites van Pyramid Hosting. Wanneer een website eenmaal online is, zorgt John voor updates en de benodigde beveiliging.

John

Pyramid Hosting

Mandy is gespecialiseerd in vormgeving en allround-signmaking. Naast het creëren van logo’s en huisstijlen, is Mandy gespecialiseerd in interieurontwerp. 

Mandy

MandyMaakt

Taal is krachtig, taal is klein, taal is prachtig, taal is vilein… De grote liefde van Sylvia is de taal. SylSchrijft helpt je aan de mooiste teksten op jouw website.

Sylvia

SylSchrijft

Laten we

samen

werken!

Weet je al welke domeinnaam je wilt gaan gebruiken? Heb je al bepaalde ideeën? Check de beschikbaarheid van de domeinnaam, vul deze in het formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je op de lijn!

 

Of bel: 06 219 780 83

loading
Vul domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.

logo

KvK-nummer: 75704870

BTW-id: NL002047852B84

Webdesign – Webhosting

06 219 780 83

info@pyramid-hosting.nl

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Pyramid Hosting is vrijgesteld van BTW.

* Webhosting prijzen zijn inclusief één .nl domeinnaam. Voor andere extensies (.com, .net etc.) of meerdere domeinnamen kunnen meerkosten worden berekend.