Support

 

Pyramid Hosting levert websites compleet af.

… dus inclusief de door jou aangeleverde content in een mooie layout.

Om een mooie indeling te bewerkstelligen wordt gebruik gemaakt van gebruiksvriendelijke programma’s die ruimschoots mogelijkheden bieden om teksten en fotomateriaal op de gewenste plek in een WordPress-website te plaatsen.

Toch kan het zijn dat je behoefte hebt om zelf aan de slag te gaan met de inhoud van de website, of dat je op een later moment teksten wilt wijzigen. Ook na oplevering blijven we betrokken. We leveren handleidingen of staan je bij in het zelf aanpassen van de site.

 

Telefoon

Vaak zijn we druk aan het werk en niet direct in staat om de telefoon op te nemen. Spreek in dat geval een voicemail in en dan word je zo snel mogelijk terug gebeld!

 

06 219 780 83

Handleidingen emails

Elke website wordt geleverd met een onbeperkt aantal email adressen.

Voor alle mailprogramma’s en apparaten zijn gebruiksvriendelijke handleidingen beschikbaar, van iPhone en iPad tot Android-toestellen, laptops en desktops. Kom je er zelf niet uit? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed draait.

email services

Mijn mail belandt in de spam-box?

Onze websites zijn standaard voorzien van spamfilters, aangevuld met de onzichtbare reCAPTCHA van Google, herkenbaar aan het blauwe logo rechtsonder.

Het kan echter wel eens voorkomen dat jouw verzonden email bij de ontvanger in de spambox belandt. Om dat te testen, en te leren wat je daar tegen kan doen, volgt hieronder een korte handleiding.

spam

Stap 1: Genereren e-mail adres mailtester.

Soms is het mogelijk dat jouw e-mail op externe accounts in de spambox terecht komt. Om problemen als deze te achterhalen kun je een email sturen naar een emailadres dat gegenereerd wordt op mail-tester.com.

 

Stap 2: e-mail versturen -> gegenereerd e- mailadres

Het e-mailadres wat daar te vinden is vul je in als ontvanger op jouw emailaccount en verzendt deze e-mail. Vervolgens klik je op “Check vervolgens je score” op mail-tester.com.

Vanuit Voicedomein wilden we snel van start met ons initiatief. Dat was belangrijk, want we wilden de concurrentie voor blijven. John van Pyramid Hosting heeft ons hierbij fantastisch geholpen. Hij leverde de site snel op, bood een uitstekende persoonlijke service en dacht heel goed met ons mee. Wij zijn heel blij dat we binnen een paar weken live waren!”

Carla Verwijmeren

CEO, Smartvoices B.V.

Klaar voor een nieuwe site?

klik hier
logo

KvK-nummer: 75704870

BTW-id: NL002047852B84

Webdesign – Webhosting

06 219 780 83

info@pyramid-hosting.nl

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Pyramid Hosting is vrijgesteld van BTW.

* Webhosting prijzen zijn inclusief één .nl domeinnaam. Voor andere extensies (.com, .net etc.) of meerdere domeinnamen kunnen meerkosten worden berekend.