SEO pakket van Pyramid Hosting

In de concurrerende digitale wereld dien je jouw bedrijfswebsite gemakkelijk zichtbaar te maken voor populaire zoekmachines zoals Google en Bing. Bij Pyramid Hosting gebruiken we alleen bewezen strategieën om resultaatgerichte zoekmachine optimalisatie te leveren. We verbeteren voortdurend onze kennis van de nieuwste SEO-technieken om jouw website te helpen de hoogst mogelijke positie in de zoekmachines te verkrijgen. Of het nu gaat om website-analyse, trefwoorden-onderzoek, website-optimalisatie of prestatiebewaking, wij bieden end-to-end oplossingen om jou optimale SEO-resultaten te bieden.

Zonder goede SEO is jouw website een verspilde bron die een toenemend aantal leads zou kunnen genereren.

Bij een goede planning en uitvoering kan een SEO-campagne hoogwaardige resultaten opleveren voor jouw bedrijf. Het SEO-pakket van Pyramid Hosting levert meer website-verkeer op en verhoogt de lead generation.

Zo werkt het

Als onderdeel van ons SEO-pakket voeren we een reeks activiteiten uit om de beste resultaten voor jouw bedrijf te garanderen. Onze SEO-oplossingen omvatten:

Website-analyse

we controleren jouw website om de huidige problemen te begrijpen en de juiste oplossingen te ontwikkelen om ze te verhelpen.

Concurrentie-analyse

we volgen de bewegingen van concurrenten om de sterke en zwakke punten van jouw bestaande SEO-strategie te identificeren.

Zoekwoord-onderzoek

we onderzoeken en voegen hoogrenderende zoekwoorden toe aan de website-inhoud om het bereik van jouw publiek te vergroten.

Website-optimalisatie

we verbeteren de technische aspecten zoals metatags en header-tags van jouw site om deze SEO-vriendelijk te maken.

certificaat online marketing

De SEO aanpak die werkt

We combineren veel bewezen tactieken om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten belanden. Naast de bovengenoemde acties plaatsen we een onzichtbare sitemap op de site en adverteren we op verschillende plekken om zodoende verkeer naar jouw site te genereren. 

Jouw persoonlijke marketingteam

Alle websites van Pyramid Hosting worden compleet opgeleverd. Dat houdt in dat de sites ook goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google, Bing etc.

Wil je hoger eindigen in de zoekresultaten? Dan bieden we extra service met ons SEO-pakket. SEO staat voor “Search Engine Optimization” en houdt in dat we de volgende handelingen verrichten: 

  • We melden de website aan bij Google Mijn Bedrijf en andere services;
  • We plaatsen links naar jouw website op diverse veelbezochte plekken op het internet, onder meer door te adverteren;
  • We doen zoekwoorden-onderzoek en passen, in onderling overleg, de teksten en zoekwoorden op de website aan.

Laat ons met je meedenken en jouw persoonlijke marketingteam zijn.

 

We laten jouw website overal werken.

Van smartphone tot desktop, van iPhone tot iMac. De websites van Pyramid Hosting passen op elk apparaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons.

Pyramide van Austerlitz
logo

KvK-nummer: 75704870

BTW-id: NL002047852B84

Webdesign – Webhosting

06 219 780 83

info@pyramid-hosting.nl

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Pyramid Hosting is vrijgesteld van BTW.

* Webhosting prijzen zijn inclusief één .nl domeinnaam. Voor andere extensies (.com, .net etc.) of meerdere domeinnamen kunnen meerkosten worden berekend.